Julekalender 2016 på TV 2, DR, Ramasjang mm.

Udgivet den af


Knap er årets julekalendere blevet sendt på TV 2 og DR før vi igen spekulere i hvilke julekalendere, der kommer her i 2016. Jeg er nu ganske sikker på, at der vil komme nogle fremragende julekalendere i TV, og der vil være noget for hele familien som de kan hygge sig med i den kolde december-måned. Der er nu stadig en god rum tid til, før Julekalender 2016 rammer dit TV, men her på Blogonline vil vi nu gerne lige skrive hvad vi tror der kommer, og hvilke julekalendere vi allerede ved der kommer.

hvilken julekalender håber DU der kommer i 2016? Det kan du jo gå lidt og spekulere på.

DR sender “Den anden verden”
PÅ DR kan du i 2016 glæde dig til en helt ny julekalender – “Den anden verden”, der handler om de to teenagere Anna og Sara, som vi følger i den tid, hvor de skal til at træde “over i de voksnes rækker”… På mystisk vis bliver Sara dog skilt fra sin søster, da hun pludselig finder adgang til en hemmelig fantasi/eventyr verden…. Med monstre, fabeldyr og andet “godt”!… Det hele er inspireret fra Brødrene Grimms eventyr. “Den anden verden” bliver sendt hver aften i december på DR1 kl. 19:30.

TV 2 julekalender 2016 er en genudsendelse
Vi ved desværre endnu ikke hvad der kommer på TV 2 her i 2016, men da vi sidste år fik “Juleønsket”, som var en helt nyproduceret julekalender så står en ting fast: Der bliver tale om en genudsendelse – da DR og TV 2 har den aftale, at de skiftes til at producere en ny julekalender – og i år er det altså DRs tur til at lave julekalender.. Men hvilken genudsendelse der bliver tale om?.. Ja, det står indtil videre hen i det uvisse, men ligeså snart vi ved mere om TV 2s julekalender 2016, så bliver det skrevet herinde.

DR 2 julekalender 2016 bliver en voksenjulekalender
Der vil blive sendt en voksenjulekalender på DR 2 i 2016, men hvilken der er tale om… Ja, det står indtil videre hen i det uvisse, men vi vil opdatere så snart vi ved yderligere om dette.


DR Ramasjang julekalender 2016 for de mindste
Vi er ikke klar over hvilken julekalender som Ramasjang vil sende her i år, men vi er ret sikker på at der bliver tale om en af de gode klassiske fra arkiverne og for de mindste børn.

DR Ultra Julekalender 2016
JULTRA med bl.a. Bubber er blevet en succes på DR Ultra, så mon ikke vi også skal forvente noget JULTRA i 2016? Dette er dog kun et gæt fra vores side af.. Intet er sikkert :-)