Badehotellet online – Se Badehotellet, sæson 2 online

Udgivet den af

Badehotellet online er noget vi alle kan lide, for så kan vi nemlig se Tv-serien Badehotellet når vi selv har lyst og det er jo ganske smart, hvis man lige er gået glip af et afsnit af Badehotellet eller blot godt kunne tænke sig at gense et afsnit af Badehotellet sæson 2 online.

Tv-serien ”Badehotellet”, som foregår i perioden 1928-1933, handler – med en dramatisk og humoristisk tilgang – om konflikter, kærlighedsaffærer, hemmeligheder og løgne, som udspiller sig blandt personer på et jysk badehotel.

Første sæson blev sendt i 2014.

Untitled 32

2. sæson kan opleves fra januar 2015 på TV 2 og bliver efterfølgende genudsendt.

I 2. sæson medvirker der en lang række af skuespillerne fra 1. sæson, eksempelvis Amalie Dollerup, Bjarne Henriksen, Birthe Neumann, Rosalinde Mynster og Morten Hemmingsen. Sæsonen byder også på nye medvirkende, heriblandt Martin Greis-Rosenthal, Sigurd Holmen le Dous, Sonja Oppenhagen og Anders Juul.

Du har mulighed for at se TV 2-serien Badehotellet inde på TV2Play – den første måned er gratis. Rigtig god fornøjelse med at streame Badehotellet online på nettet.

Tilgår du denne side fra en smartphone eller tablet skal du åbne  TV 2 Play-app for at se Badehotellet. Hvis du ikke har den, kan den hentes gratis i App Store (iPhone/iPad/IPodTouch), Google Play (Android 4.x) eller Marketplace (Windows Phone/Windows 8).

Hvis du ikke allerede er tilmeldt TV 2 Play, kan du gratis oprette dig som bruger på tv2play.dk. Første måned er gratis. Rigtig god fornøjelse med at se Badehotellet online på nettet – lige når du har lyst.

Mathilde_årgang_0